LBK – publicatie – lezing Jeff Wall

publicatiewall

Hermeslezing 2006

Op 29 oktober 2006 heeft in ’s Hertogenbosch de eerste Hermeslezing plaatsgevonden. Het betreft een nieuwe, tweejaarlijkse cyclus van lezingen op het gebied van de beeldende kunst. Een internationaal bekende kunstenaar presenteert een “gesproken essay” over de plaats van de kunst in het culturele en maatschappelijke spanningsveld.

PDF-BESTANDEN

U kunt de tekst van deze lezing, gegeven door Jeff Wall, downloaden via een van onderstaande links:

PDF-bestand Hermeslezing 2006 / Nederlandse tekst

PDF-file Hermeslecture 2006 / English text

DRUKWERK

De tekst van de eerste lezing, gegeven door Jeff Wall, is ook in een tweetalige publicatie uitgegeven door het lectoraat ism de Stichting Hermeslezing. De prijs van de publicatie is 5 euro. Kunststudenten betalen 1 euro per boek aan de verkoopbalie van AKV|St.Joost.

Bestellen en/of overige informatie: secretariaat.EKV@avans.nl

Volgende lezing (2012): www.hermeslezing.nl