LBK – publicatie – essay Mythe kunstenaarschap

De mythe van het kunstenaarschap

De mythe van het kunstenaarschap

Dit Essay geschreven door lector Camiel van Winkel in opdracht van het Fonds BKVB is gebaseerd op onderzoek verricht in het kader van het lectoraat beeldende kunst van AKV | St. Joost, Avans Hogeschool.
Studenten van AKV | St. Joost kunnen deze publicatie op vertoon van collegepas kopen bij de verkoopbalie in Breda en ‘s-Hertogenbosch. Gereduceerde verkoopprijs voor kunststudenten aan de verkoopbalie van AKV ST. Joost: 7,00 euro. Het essay is voor belangstellenden van buiten de academie ook te bestellen bij het Fonds BKVB voor 15 euro.

Discussiebijeenkomst naar aanleiding van het verschijnen van dit essay

Donderdag 15 november 2007, 20.00 uur, Felix Meritis Amsterdam

door Camiel van Winkel met Koen Brams, Ann Demeester, Marc Mulders, Frank Reijnders. Reserveren via: post@fondsbkvb.nl of tel. 020-5231523

Meer informatie: http://www.fondsbkvb.nl/00_home/content/index.php

Beknopte bespreking: Science guide