LFO – 12 september – Lezing

18-2-im-afbeelding__max_300_px_breed-4705

Duitsland gezien door het oog van Nederlandse Fotografen
Lezing van lector Flip Bool als onderdeel van het seminarprogramma 25 jaar P/f Magazine

locatie:
Las Palmas
Wilhelminakade 300-334
3072 AR Rotterdam, Netherlands

In het weekend van 11, 12 en 13 September organiseert P/f ter ere van dit jubileum een evenement in het Rotterdamse Las Palmas gebouw.

Het overgrote deel van onze abonnees is als professioneel fotograaf werkzaam waarbij men geconfronteerd wordt met het snel veranderende karakter van het vak. Op vrijdag 12 September organiseert P/f een groots seminar over (nieuwe) ontwikkelingen in het vakgebied. Uiteenlopende sprekers (waaronder een aantal bekende fotografen) zullen hier het woord voeren over onderwerpen die ons allemaal raken. Hoe we als fotograaf een plaats kunnen vervullen in het snel veranderende medialandschap of welke nieuwe technieken tot onze beschikking staan.