LFO – 2 oktober – bijdrage academiemiddag NFM

Steenbergen Academiedag 2008
Discussiemiddag in het Nederlands Fotomuseum
2-10-2008 – 14:00 tot 17:00 uur

Dit jaar besteedt het Nederlands Fotomuseum aandacht aan het belang van auteursrecht en de betekenis hiervan voor afgestudeerde fotografen. De do’s and don’ts worden voor studenten inzichtelijk gemaakt en geïllustreerd met praktijkvoorbeelden van de soms lastige problematiek van het auteursrecht.

Uit het programma:

15.15 – 16.30
Discussie onder leiding van Flip Bool. Basis voor de discussie vormt het verslag van het symposium In Beeld: auteursrecht voor fotografen dat Burafo in samenwerking met het Nederlands Fotomuseum, NVF en Stichting Cultuurlab/Pakhuis de Zwijger organiseerde op 23 mei 2008. Discussiebijdragen worden geleverd door Jochem Donker, Lucette Bronk , Louis Zaal.

zie verder: de website van het Nederlands Fotomuseum