LFO – publicatie – Questioning History

Het thema ‘the past in the present’ speelt sinds 1999 een jaarlijks terugkerende rol in de programmering van het nederlands fotomuseum en sinds enige jaren ook in het curriculum van de master-opleiding fotografie aan akv|st.joost. Bovendien vormt dit onderwerp een thema van onderzoek binnen het lectoraat fotografie.

Als een (voorlopige) afsluiting wordt vanaf 13 december door het nederlands fotomuseum een tentoonstelling aan dit onderwerp gewijd met een begeleidende publicatie onder de titel questioning history. imagining the past in contemporary art.

Naast zijn gastdocentschap aan akv|st. joost in verband met ‘the past in the present’, is Frank van der Stok ook gastcurator voor de tentoonstelling.

Publicatie beschikbaar vanaf December 2008

Frank van der Stok, Frits Gierstberg, Flip Bool, et al.
Questioning History
Imagining the Past in Contemporary Art

Design: Joseph Plateau, Paperback, Illustrated (b/w), 180 pages, 14.5 x 22.8 cm
English edition, ISBN 978-90-5662-659-4

Meer informatie over het boek?

Meer informatie over de tentoonstelling?