LBK – publicatie – Martha Rosler

Op zondag 14 november 2010 heeft Martha Rosler de de derde Hermeslezing uitgesproken. Het thema was “visual artists and the rise of the creative class”. De tekst van de lezing is als pdf te downloaden via deze link of als gedrukte publicatie te bestellen voor 5 euro per stuk plus verzendkosten. Nadere informatie via Wilma Diepens (wjm.diepens@avans.nl). Zie ook www.hermeslezing.nl

Op zaterdag 13 november 2010 werd in het SM-s museum in ‘s-Hertogenbosch de overzichtstentoonstelling “Point and Shoot” geopend waarin het werk van Martha Rosler centraal staat. Deze tentoonstelling is tot medio februari 2011 te bezichtigen.

In februari 2010 organiseerde Casco in Utrecht een tentoonstelling over het archiefproject ‘If You Lived Here Still…’ van Martha Rosler. Meer informatie: www.cascoprojects.org