LBK-partners – 14 december – lezing in SM’s

Brainwave Engagement en Kunst met Joost Zwagerman
in het kader van de tentoonstelling Point and Shoot van Martha Rosler

Rond de tentoonstelling Point and Shoot van Martha Rosler organiseert het SM’s een serie avonden onder de titel Brainwave. Zoals gebruikelijk in een Brainwave zijn er voor elke avond ‘oppokers’ uitgenodigd om u te verrassen, te inspireren en met u van gedachten te wisselen. U bent uitdrukkelijk uitgenodigd deel te nemen en te reageren. Uitgangspunt is de uitwisseling van gedachten, ideeën en kennis. Tendensen in de beeldende kunst en actuele maatschappelijke gebeurtenissen zijn steevast de pijlers van de avonden.

14 december – Schrijver Joost Zwagerman spreekt over betrokkenheid, hedendaagse kunst en engagement in de kunst. Hij laat een aantal van zijn favoriete kunstwerken zien en vertelt wat hem verbindt met deze kunstwerken en de makers ervan.

Dinsdag 14 december – 19.30 – 21.00 uur
Auditorium Museum SM’s
Magistratenlaan 100
5223 MB ‘s-Hertogenbosch
t: 073 627 36 80

Tijdige opgave via e-mail

SM’s Brainwave lezingencyclus in het kader van Martha Roslers Point and Shoot: 23 en 30 november en 14 december, 19.30 tot 21.00 uur. Vooraf (vanaf 18.30 uur) kunt u het museum bezoeken. Na afloop is er gelegenheid om met elkaar en de sprekers na te praten in het museumrestaurant. De kosten per avond zijn € 7,50 inclusief museumbezoek. Een studentenpas geeft 50% korting en SM’s Friends hebben gratis toegang. Een passe-partout voor hele reeks kost € 15,- (studenten 50%). Vragen, tips en aanmeldingen graag naar Wil van Gils.