LBK-partners – e-flux publicatie Martha Rosler

Culture Class: Art, Creativity, Urbanism

Jackson Pollock in his studio

De derde Hermeslezing, uitgesproken door Martha Rosler op 14 november jl in ‘s-Hertogenbosch, en uitgegeven in boekvorm door de Stichting Hermeslezing in samenwerking met het lectoraat beeldende kunst, is nu ook online gepubliceerd. In een verlengde versie met heel veel toegevoegd beeldmateriaal.

Zie: http://e-flux.com/journal/view/190

Martha Rosler: “This essay is an expanded version of a talk given at the third Hermes Lecture at Provinciehuis Den Bosch on November 14, 2010, arising from a suggestion by Camiel van Winkel to consider the work of Richard Florida. I thank Stephen Squibb for his invaluable assistance during the writing and editing process. Thanks also to Alexander Alberro and Stephen Wright for their helpful responses.”

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s