Abonneren op nieuws van deze site

Geen nieuwsbrief!

Het Expertisecentrum Caradt zal – behoudens bijzondere gevallen – geen nieuwsbrieven rondsturen. Wij bieden u – in plaats daarvan – efficiëntere mogelijkheden om naar eigen wens en tempo geinformeerd te worden over onze activiteiten en producten. Er zijn twee opties:

(1) EMAIL ABONNEMENT

Specificeer uw mailadres in de rechthoek rechtsboven in deze pagina en druk op de registratieknop. U ontvangt vervolgens een emailbericht Waarin een link is opgenomen waarmee u uw abonnement kunt activeren. Ontvangt u geen mail; dan maakte u vermoedelijk een typefout in uw mailadres. Herhaal in dat geval de registratie. U kunt zelf instellen of u direct, danwel wekelijks of maandelijks bericht wenst over nieuwe items op onze site. En opzeggen is via iedere nieuwsmail mogelijk met EEN klik.

(2) RSS FEEDS

De feedoptie is is een tijdbesparend alternatief op voornoemde email. Maar technisch gezien wat lastiger voor sommigen. U ontvangt – na instellen van de feed – automatisch een eenregelige aankondiging van iedere nieuw bericht met een link naar het volledige bericht op onze site.

Het werkt als volgt:

Plak onderstaande feed-regel in uw RSS-reader. Op Apple zou dat bijvoorbeeld in Apple mail of in Safari kunnen, of in een Dashboard widget.

feed://lectoratenakvstjoost.wordpress.com/feed/atom/

Op windows computers kunt u RSS readers als freeware installeren.
Als voorbeeld: http://www.rssreader.com/

Voor wie RSS een stap te ver is; via het emailabonnement bent u ook volledig geinformeerd!

Meer informatie
Heeft u vragen: Zend een email naar het lectoraatsbureau
of bel met: Wilma Diepens – 088 5 257 370 (ma/di/wo)