LFO – publicatie – Een toekomst in de fotografie (pdf)

In 1993 publiceerde de stichting Brabants Fotoarchief het boek Een toekomst in de fotografie. Oud-studenten van de academei Sint Joost onder redactie van Jan Coppens. Het boek gaf een beeld van het beste werk uit de jaren 1957 tot en met 1993. Dit boek was de voorloper van, en een van de inspiratiebronnen voor het jublileumboek De laatste fotograaf uit 2008 onder redactie van Flip Bool.

De uitgave uit 1993 is reeds lang uitverkocht. Maar er is wel belangstelling vanuit de praktijk. Daarom liet het lectoraat Fotografie een integrale heruitgave in PDF maken.

Te downloaden via onderstaande link. Het bestand is 90 Megabyte. Houd svp rekening met enige transporttijd. Klik op: Toekomst_in_de_fotografie_V2.0

en verder:

De laatste fotograaf (gepubliceerd in 2008 ter gelegenheid van 50 jaar fotografie opleiding)

Het lectoraat fotografie produceerde in samenwerking met de opleiding fotografie en het collectief Fw: een publicatie naar aanleiding van het 50-jarig bestaan van de opleiding. Het boek werd op 2 juli 2008 tijdens een bijeenkomst met oud-studenten en afgestudeerden van de master opleiding ten doop gehouden.

Het boek kost 17,50 euro. Oud-studenten van de fotografie opleiding van AKV St. Joost, Avans Hogeschool krijgen 10 euro korting.

Introductie op 50 jaar fotografie aan AKV | St. Joost (pdf-tekstbestand)

Voor meer informatie:
Bel of zend een email naar het Expertisecentrum Kunst en Vormgeving.
Wilma Diepens (ma/di/wo) 088 5 257 370