LBK – 7 okt – werkpresentatie workshops

Werkpresentatie ‘de Workshops’
Vrijdag 7 oktober 15.00 uur – 17.30 uur

Alle tweede- en derdejaars studenten van de voltijd opleiding Beeldende Kunst van AKV | St. Joost nemen van 3 t/m 7 oktober deel aan een workshopweek. Georganiseerd door het lectoraat Beeldende Kunst, in samenwerking met de afdeling Beeldende Kunst, de Rijksakademie en de masteropleiding van AKV | St. Joost.

In één week wordt in 11 verschillende workshops een plan uitgewerkt door groepen van 8 tot 12 deelnemers. Iedere workshop staat onder leiding van één of meerdere kunstenaars. Naast kunstenaars van de Rijksakademie zijn ook kunstenaars van de masteropleiding van AKV | St. Joost gevraagd een workshop te ontwikkelen.

In de workshops ligt de nadruk niet op de uitvoer en presentatie maar zal het proces van ontwikkelen van een idee centraal staan. Gedurende de week zullen de experimenten, oefeningen, onderzoeken, expedities, performances en acties uitgebreid geregistreerd en gedocumenteerd worden.

Een gedeelte van registraties, resultaten in schetsfase, performances en acties zal na afloop ook voor publiek te zien zijn op

Vrijdagmiddag 7 oktober, vanaf 15.00 uur op het Plein in gebouw AKV | St. Joost, Avans Hogeschool, Onderwijsboulevard 256, ‘s-Hertogenbosch.

Iedereen is van harte uitgenodigd procesdocumentatie en resultaten van de workshops te komen bekijken.

We sluiten af met een borrel.