LVR – 5/7/8/9 maart – lezingenprogramma Medicamentes para pacientes

Op uitnodiging van de Braziliaanse overheid geeft Dr. Karel van der Waarde (lector visuele retorica van het grafisch ontwerpen) een aantal lezingen en workshops in Brazilië. De eerste lezing op 5 maart opent het academische jaar aan de Universiteit van Parana in Curitiba. Op woensdag geeft Karel een keynote voor een seminar over medische informatie. En op donderdag en vrijdag wordt in samenwerking met Prof. Dr. Carla G. Spinillo (gastprofessor aan AKV|St Joost, Avans Hogeschool in 2011) een workshop verzorgt. De week erna wordt een vergelijkbaar programma aan de State University of Rio de Janeiro (ESDI) gegeven.

Meer informatie?
Bel of zend een email naar het Expertisecentrum Kunst en Vormgeving.
Wilma Diepens (ma/di/wo) 088 5 257 370