LFO – 22 maart – opening tentoonstelling

De stad, de rivier en Peter Pan
Foto-Expositie: 23 mrt t/m 11 mei, werkdagen van 11.00 t/m 16.00 uur (toegang gratis)
Opening op 22 maart, 17.30 u door Flip Bool, lector Fotografie aan AKV St. Joost, Breda en senior curator Collections and Research, Nederlands Fotomuseum, Rotterdam.
Sinds 1990 werkt Guus Rijven als docent fotografie aan de KABK. Al ruim twee decennia levert hij jaarlijks een groep veelbelovende nieuwe fotografen af. In juli van dit jaar neemt hij echter, enigszins onder dwang – hij heeft de eervolle leeftijd van 65 bereikt, afscheid van zijn werk als docent. Dit wil echter niet zeggen dat hij klaar is voor de geraniums, zijn goede oog voor steelse ogenblikken en zijn inzicht in het stadse leven maken dat zijn werk nog steeds springlevend en verrassend is. Tijd dus voor een tussenstand, vooral geen eindoverzicht.