LFO – 13 maart – lezing “historici kunnen slecht kijken”

overbrengen van de urnen van de nieuwe kerk naar het monument

Lezing door lector Flip Bool

De geschiedenis van de Dam gezien door de ogen van vele fotografen. Het is een simpel gegeven, maar kom er maar eens op. Met deze gedachte verlieten veel toehoorders afgelopen dinsdagavond 13 maart de zaal van Pakhuis de Zwijger in Amsterdam. Flip Bool, senior collecties & onderzoek van het Nederlands Fotomuseum en lector fotografie aan AKV|St. Joost, Avans Hogeschool, gaf daar een eerste presentatie van zijn digitale project De fotografie en de Dam als plaats van herinnering dat op 1 oktober 2012 officieel wordt gepresenteerd.

Lees het volledige verslag van de lezing via: www.verspers.nl

Meer informatie?
Bel of zend een email naar het Expertisecentrum Kunst en Vormgeving.
Wilma Diepens (ma/di/wo) 088 5 257 370