EKV – gastlezing – De papieren handdruk

Alex_de_Vries_posterweb
Op maandagmiddag 16 december aanstaande zal Alex de Vries een EKV-gastlezing verzorgen met de titel “De papieren handdruk, mijn ervaringen met conceptuele kunst”. Het is een introducerende lezing, waarin Alex een overzicht geeft van conceptuele kunst. Vanuit zijn persoonlijke perspectief. Een rondleiding door het gebied in 93 beelden.

maandag 16 december
14.00 – 17.00 uur
collegezaal AKV|St. Joost, locatie ‘s-Hertogenbosch
Onderwijsboulevard 256

De lezing staat op het reguliere programma van de beeldende kunstopleidingen maar er is beperkt ruimte voor anderen.

Een korte onvolledige impressie van te behandelen thema’s en mensen:
Marina Abramovic, Ben d’Armagnac, Linda Arts, Maarten Beks, Marius Boender, Marinus Boezem, Jan Brand, David Brett, Harmen Brethouwer, Stanley Brouwn, Daniil Charms, Gerrit Dekker, Jan Dibbets, Pier van Dijk, Florette Dijkstra, Marcel Duchamp, Hans Eijkelboom, Ger van Elk, Vincent van Gogh, Loek Grootjans, Marten Hendriks, Robert Joseph, Gracia Khouw, Yves Klein, Salomon Koninck, Joseph Kosuth, Marijn van Kreij, Bart van der Leck, Sol LeWitt, Trudy Lute, Mark Manders, Robert Morris, Tom Ordelman, Michael Paraskos, Karin van Pinxteren, Sonia Rijnhout, Peter Paul Rubens, Janina Schipper, K. Schippers (Gerard Stigter), Wim T. Schippers, Kurt Schwitters, Ulay (Frank Uwe Laysiepen), Ellie Uyttenbroek, Ari Versluis, Herman de Vries, Lawrence Weiner.

MEER INFORMATIE?
Bel of zend een email naar het Expertisecentrum Kunst en Vormgeving.
Wilma Diepens (ma/di/wo) 088 5 257 370