LBK – publication – De geassembleerde mens door Joke Robaard en Camiel van Winkel

video+still+Assemblage+1

EKV-related event

De geassembleerde mens is een gezamenlijk project van Joke Robaard en Camiel van Winkel. De video-installatie Assemblage, is t/m 6 mei 2016 te zien op twee beeldschermen in de studiezaal van Het Nieuwe Instituut in Rotterdam.

Robaard werkte t/m 2009 als kenniskringlid in het lectoraat van Camiel van Winkel in Avans Hogeschool aan de publicatie van rechtsonder naar linksboven.  64 pagina’s leparello met een overzicht van ong 200 mode-advertenties geordend op thema’s en geanalyseerd.De geassembleerde mens kan worden gezien als een logisch vervolg op deze (nog steeds leverbare) publicatie.

Meer info: From lower right to upper left
Een interview met Joke Robaard en Camiel van Winkel

De videoinstallatie Assemblage is tot en met 6 mei op werkdagen te zien in de studiezaal van Het Nieuwe Instituut. Verder spreken Robaard en Van Winkel op het symposium Fashion and Philosophy, georganiseerd door Jacques Serrano en Marie-Aude Baronian, dat op 22 en 23 april plaatsvindt in Hotel Droog en aan de UvA.