EKV – event – experimentele dansfilm installatie

Proefopstelling voor An Invitation to DANCE
Een interactieve dansfilminstallatie van Noud Heerkens en Loïc Perela

donderdag 23 maart 2017 | 11.00 u – 16.00 u,

AKV|St.Joost ’s-Hertogenbosch, First Floor

In het voormalige PostNL hebben Noud Heerkens en Loïc Perela hun eerste ‘Lab’ setting gecreëerd. Twee dagen hebben zij geëxperimenteerd om meer te weten te komen welke filmbeelden gebruikt kunnen worden in een interactieve installatie. Dit filmmateriaal wordt getest in de eerste proefopstelling in First Floor van de kunstacademie in Den Bosch. Daarvoor hebben zij mensen nodig: docenten en studenten zijn van harte welkom.

In maart 2018 zal de installatie in première gaan tijdens het internationale Cinedans festival in filmmuseum EYE.

Lees meer in deze downloadbare pdf-leaflet