MC – masterclass – STRP: Senses & Sensors

STRPbiennale

THE ART AND SCIENCE OF EXPANDING OUR SENSORIUM
MASTERCLASS BY MICHEL VAN DARTEL & ALWIN DE ROOIJ
Dinsdag 28 Maart 2017
10:30 – 16:00
Strijp-S, Eindhoven.
Specifieke locatie wordt later bekend gemaakt.

In het kader van STRP Biënnale 2017 en het thema Senses & Sensors geven Dr. Alwin de Rooij (Tilburg University, Tilburg Center for Cognition and Communication) en Dr. Michel van Dartel (Avans University, Expertise Centre for Art and Design ) een masterclass op dinsdag 28 maart.

Het doel van de masterclass is om een interdisciplinaire dialoog op gang te brengen over ‘zintuigelijk verrijking’. Tot voor kort werden speculaties over het uitbreiden van je zintuiglijke mogelijkheden verbannen naar het rijk van de sciencefiction, maar nieuwe inzichten uit de perceptiepsychologie laten zien dat het nu mogelijk is om deze ‘zintuigelijke verrijking’ een realiteit te maken.

Antal Ruhl, Hanna Schraffenberger, Mischa Daams, Bente van Melick en Mathijs Bontje sluiten ook aan bij deze masterclass om demonstraties te geven.

De masterclass vind plaats van 10:30 tot 16:00 op Strijp-S. Kosten voor de workshop bedragen 15,-, lunch en toegang tot STRP Biënnale Expo in het nabij gelegen Klokgebouw zijn inbegrepen. Neem voor vragen contact op met brendan@strp.nl.

KOOP HIER JE TICKET