MC – lecture – Avanslector gastdocent aan het Royal College of Art in Londen

Avanslector Michel van Dartel geeft deze week een gastles aan de School of Communications van The Royal College of Art in Londen. In samenwerking met kunstenaar Max Dovey ontwikkelde hij voor deze gelegenheid een workshop met de titel Situated Fictions: A workshop in situated design methods for working critically with Artificial Intelligence.

PastedGraphic-1_Page_1_Image_0001
Workshop

In de workshop maken studenten van de master Digital Direction kennis met de gesitueerde ontwerpmethoden die centraal staan in het onderzoek van het lectoraat Mensgericht Creëren van het Centre of Applied Research for Art, Design and Technology (CARADT). Zij passen deze ontwerpmethoden toe op urgente vragen rond de intrede van kunstmatige intelligentie in ons dagelijks leven.