MC – event – Into the Wild: resultaten en opbrengsten Studium Generale 2017

op een na
Caradt organiseerde op 12 oktober 2017, samen met de opleidingen van AKV|St.Joost en de twee opleidingen Communication & Multimedia Design van Avans Hogeschool, Into the Wild. Bekijk de resultaten en opbrengsten van deze dag vol workshops en lezingen.

StudiumGenerale2017-jpg-1415 (120)
Studenten verzamelen zich voor de te volgen workshops tijdens Studium Generale 2017

Een voorproefje

De site geeft een impressie van hoe studenten van de drie academies ervaring opdeden als performance kunstenaar tijdens Fortress: Undo van Philippine Hoegen. Lees en bekijk de ervaringen van de deelnemers in de IKEA tijdens het veldonderzoek van Laurens Kolks. Of leer meer over ontwerpen voor mensen met dementie van workshopleiders Myrte Thoolen en Mischa Daams.

StudiumGenerale2017-jpg-1415 (20)
Studenten doen mee aan de performance Fortress: Undo van Philippine Hoegen

Voor op de agenda

De volgende editie van Studium Generale is op 4 oktober 2018 en toegankelijk voor alle studenten van AKV|St.Joost en de opleidingen Communication & Multimedia Design van Avans Hogeschool.