AM – expositie – Young Artists Feed Forward tijdens kunstfestival Charlois Speciaal

Young Artists Feed Forward (YAFF) houdt open huis van 2 t/m 10 juni op kunstfestival Charlois Speciaal. Tien dagen lang is Charlois het podium voor exposities, lezingen, muziek, eten en meer. YAFF is gerelateerd aan het onderzoek dat kenniskringlid Rob Leijdekkers doet voor het lectoraat Autonoom maken van Caradt.

Programma
Bij YAFF zijn exposities, kunnen bezoekers meedoen aan de inloopworkshop ‘loempia gieten en schilderen’, alles leren over invasieve exoten of komen luisteren naar de verhalen van en over een van de meest bijzondere wijken van Rotterdam. Er zijn wandeltochten op 3, 4, 5 en 10 juni tijdens onze workshop over invasieve exoten. Er zijn nog plaatsen beschikbaar en reserveren kan via mirron@yaff.nl. Op zondag 10 juni is er een speciaal programma voor mensen uit de wijk ‘De Wielewaal’ die hun verhalen komen delen.

Openingstijden
Het open huis is van zaterdag 2 tot en met zondag 10 juni, dagelijks van 13.00 tot 18.00 uur. De verhalenmiddag is op zondag 10 juni en begint om 14.00. Aanvangstijden voor de workshop over invasieve exoten zijn op aanvraag.

Locatie
Melchertstraat 6, De Wielewaal, Rotterdam.