AM – lecture – Lector Sebastian Olma op onderzoeksreis naar Australië

Lector Sebastian Olma verblijft van 15 tot en met 27 juni in Australië op uitnodiging van professor Justin O’Connor van Monash University in Melbourne. Olma verzorgt een aantal lezingen en presenteert er zijn nieuwste publicatie.

Lezingen
Sebastian Olma is in Melbourne keynote speaker op twee internationale conferenties: Cultural Economy after Neoliberalism conference en Intimacy and Cosmopolitanism conference. Ook presenteert hij zijn nieuwste publicatie Art and Autonomy dat in juni werd uitgegeven door V2_Lab for the Unstable Media. De “book launch” in Nederland is op 14 september bij V2_ in Rotterdam.
book Sebastian Olma
Onderzoeksreis
Olma is in Australië op uitnodiging van professor O’Connor. O’Connor is een expert in onderzoek op het gebied van de creatieve industrie en de relatie met kunst. Hij is auteur van talloze boeken, artikelen en overheidsrapporten. Eén van zijn laatste publicaties is de Creative Island Report voor Tasmanië. Dit is ook één van de bestemmingen van de gezamenlijke onderzoeksreis van Olma en O’Connor.