MC – conference presentation – Caradt onderzoekers presenteren zich tijdens conferentie Balance Unbalance 2018

Balance-Unbalance (BunB) is een jaarlijkse internationale conferentie waarin kunst en design het snijvlak van natuur, wetenschap, technologie en de maatschappij verkennen. Caradt onderzoekers verzorgen presentaties en workshops.

Kenniskringleden Barbara Asselbergs, Sarah Lugthart en Eke Rebergen presenteren hun onderzoeksresultaten. Onderzoeker Alwin de Rooij en lector Michel van Dartel verzorgen een workshop.

Thema en programma
Het thema van BunB 2018 draait om Nieuwe Waarde Systemen. Duurzaamheid en sociale impact zijn aanjagers voor waarde creatie. Keynote sprekers op de conferentie zijn onder andere Brett Scott (journalist en auteur, VK), Derk Loorbach (DRIFT, NL), Fleur Monasso (Red Cross Red Crescent Climate Center, NL) en Babette Porcelijn (auteur, designer, NL).

BunB 2018 wordt georganiseerd op 20 en 21 september in Het Nieuwe Instituut in Rotterdam door The Patching Zone. De conferentie is een samenwerking van onder andere Het Nieuwe Instituut, V2_, Caradt en Creating010.