Caradt related – conference – Colour Materialized: Kleurcongres 30 November 2018

Op 30 november 2018 is het halfjaarlijkse kleurcongres van Kleurvisie, het Nederlandse platform voor kleur, bij AKV|St.Joost in Breda. 

Programma
Kleurpsychologen, ontwerpers en materiaal wetenschappers tonen in workshops en presentaties de laatste stand van zaken op kleurgebied en geven een kijkje in de toekomst. Hoe kunnen we in de wereld van circulair materiaalgebruik met kleur producten ontwerpen die niet alleen inspireren, maar ook worden geaccepteerd als het op grote schaal geproduceerd wordt? 
Het volledige programma van het kleurcongres is hier te vinden.   

Samenwerking Caradt en CoE BBE
Lector Dorien Derksen van het Centre of Biobased Economy (CoE BBE) geeft een presentatie over Biobased kleuren en het onderzoeksproject Levende Kleuren. Studenten van AKV|St.Joost namen deel aan dit onderzoeksproject.

Caradt en CoE BBE werken sinds 1 november samen in het nieuwe Caradt-lectoraat Biobased Art and Design.