AM – expositie – ‘Talige’ expositie op Station Breda

Caradt-onderzoeker Laurens Kolks gaf vorige week een workshop Publiceren in de Publieke Ruimte aan studenten van de opleiding Grafisch| Ruimtelijk Ontwerp van AKV|St.Joost. De workshop resulteerde in een ‘talige’ expositie in een leegstaande ruimte in het Station Breda CS. Wethouder Marianne de Bie van de gemeente Breda opende de expositie afgelopen vrijdag.

Wethouder Marianne de Bie opent de expositie

Workshopweek

De studenten Grafisch|Ruimtelijk Ontwerp werkten aan de expositie tijdens de workshopweek van de opleiding onder begeleiding van Laurens Kolks. Uiteindelijk is de tekst van studente Manon Keesmaat uitgekozen om tentoon te stellen.

De expositie in de ruimte aan de centrumkant van het Bredase station is nog te zien tot en met april.